Over Beelen NEXT

The future of green.

Beelen NEXT is de plek waar innovaties binnen de Beelen Groep samenkomen. NEXT staat voor bouwstenen voor een groene toekomst. Een toekomst van nieuwe businessmodellen waarbij circulariteit de norm is en inclusiviteit een vanzelfsprekendheid.

De missie van Beelen NEXT

Dit doen we op de Beelen manier. Met concrete projecten en daadkracht. Met meer dan 26 jaar aan kennis en ervaring. Met een organisatie die alles zelf in huis heeft en waar ‘kan niet’ niet bestaat. Wij zijn trots op onze ervaring en hebben een duidelijke visie op de toekomst.

Het vertrekpunt is helder. Duurzaamheid en innovatie zijn sinds de oprichting van Beelen uitgangspunten van waaruit wij handelen. Als gevolg hiervan zijn wij koploper als het gaat om hergebruik van complete gebouwonderdelen en recycling van bouw-, sloop-, bedrijfs- en festivalafval. Vaak zelf, soms met partners, altijd met overtuiging en lef.

Met de oprichting van NEXT vieren we waar we staan, en verheugen ons op de constante verandering. Graag nodigen wij u uit. Om met ons deze volgende stap te zetten.

Kom in contact

Kernwaarden Beelen NEXT

Circulariteit
Grondstoffen zijn eindig. Om verspilling te voorkomen is circulariteit essentieel, en dat gaat verder dan hergebruik van afval. NEXT kijkt naar de hele waardeketen werkt aan circulaire oplossingen.

Digitalisering en digitalisatie
Door digitalisering en digitalisatie kan klantervaring worden geoptimaliseerd en ook voor circulariteit zijn belangrijke voorwaarde. Het geeft materialen een identiteit en met goed inzicht kan vroegtijdig worden gezocht naar een hoogwaardige toepassing en bestemming.

Maatschappelijke Impact
Positieve impact is voorwaarde voor alles wat NEXT doet. Impact op milieu, maar juist ook op mens. Het gaat over inclusiviteit en het voorkomen van verspilling van talent. Zorgen dat iedereen een plek heeft in de circulaire economie. Ook hen voor wie deelnemen op de arbeidsmarkt geen vanzelfsprekendheid is.
Kernwaarden Beelen NEXT